Oto Yıkamacının Kasasından 8 Silah Çıktı

Oto Yıkamacının Kasasından 8 Silah Çıktı
Mersin'in Toroslar ilçesinde bir oto yıkamacıya düzenlenen operasyonda 7 tabanca, 1 pompalı tüfek ile silahlara ait mermiler ele geçirildi.

Mersin'in Toroslar ilçesinde bir oto yıkamacıya düzenlenen operasyonda 7 tabanca, 1 pompalı tüfek ile silahlara ait mermiler ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toroslar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir oto yıkama dükkanında kaçak silah ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine belirlenen adresi bir süre izleyen ekipler, bilginin doğru olduğunu tespit etti. Daha sonra iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramalarda kasa içerisinde saklı 7 tabanca, 59 mermi, 1 pompalı tüfek ile 4 fişek ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan F.U., E.U., G.C. ve M.K. isimli şahıslar, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Oto Yıkamacının Kasasından 8 Silah Çıktı

Oto Yıkamacının Kasasından 8 Silah Çıktı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.