Ramazan Ayı Öncesi Fırınlara Sıkı Denetim
Yayınlanma:
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde fırın, pastane ve unlu mamullerinin imalathanelerinde denetimlerini sıklaştırdı.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde fırın, pastane ve unlu mamullerinin imalathanelerinde denetimlerini sıklaştırdı.
Düzce Belediyesi, Ramazan ayının başlamasına günler kala fırın, unlu mamuller ve pastanelere yönelik hijyen ve gramaj denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, gıda satışı yapan iş yerlerinde eksik gramaj kontrolü yapıldı. Aynı zamanda iş yerlerinin hijyen şartlarına uygunluğunu da inceledi. Toplam 32 işletmeyi denetimden geçiren ekipler, hijyen ve gramaj kontrollerinin yanı sıra depo, personel dinlenme odaları ve banyolarında da detaylı incelemede bulundu.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye