Rize Barosu Kadınlar Voleybolda Fırtına Gibi Esiyor

Rize Barosu Kadınlar Voleybolda Fırtına Gibi Esiyor
Rize Barosu, Karadeniz Bölgesi Kadınlar Voleybol Ligi 5. Haftasında Ordu Barosu’nu 3-0 mağlup ederek ligdeki 4. galibiyetini elde etti.

Rize Barosu Kadın Voleybol Takımı, kuruluşunun 1. yılında yer aldığı Karadeniz Baroları Kadın Voleybol Ligi'nde fırtına gibi estiriyor. Ligde oynadığı 4 maçta sadece lider Giresun Barosu’na kaybeden Rize Barosu, Güneysu Spor Salonunda oynanan 5. Karşılaşmada Ordu Barosu’nu 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Antrenörlüğünü Gürhan Uzun ile Nihat Kuru’nun yaptığı Rize Barosu Kadın Voleybol Takımı; Yağmur Zaman, Elif Ayyıldız Semiz, Seçil Akbaba, Zeynep Ebru Köçer, Beyza Yetimoğlu Kopuz, Elif Aydoğan, Sendenur Kazdal Şanal, Seda Dönmez Doğan, Hiclal Devran, Emine Ayyüce Öksüz, Ayşegül Özyanık ve Zülal Kasparoğlu Çelik’ten oluşuyor.

Karadeniz Bölgesi Kadınlar Voleybol Ligi’nde Rize Barosu ile birlikte Giresun, Ordu, Samsun ve Amasya Barosu yer alıyor.

Rize Baro Başkanı Ümit Peçe, yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen 5 maçta sadece 1 yenilgi aldıklarını ve ligde iyi bir konumda yer aldıklarını belirterek şunları söyledi: "Spor dostluk, kardeşlik ve centilmenlik ruhunun gelişmesi açısından çok önemlidir. Rize Barosu olarak futboldan sonra kadın voleybolunda da yer aldık ve bu alanda da başarılı olmak için çalışıyoruz. Hedefimiz önümüzdeki sezonlarda lige damga vurmak ve şampiyonluk ipini göğüslemek. Bu vesileyle tüm sporcularımıza ve teknik heyetimize gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum."

rize-barosu-kadin-voleybol-takimi-foto.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum