Rize Belediyesi “Horonlar Grup Yarışması”nda İkincilik Kazandı

Rize Belediyesi “Horonlar Grup Yarışması”nda İkincilik Kazandı
Rize Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, “Horonlar Grup Yarışması”nda ikincilik kazandı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından Artvin’de organize “Horonlar Grup Yarışması”nda Rize Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, düzenlemesiz dal gençler kategorisinde ikincilik kazandı.

Artvin Çoruh Üniversitesi Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde Rize, Artvin, Trabzon, Düzce, Giresun, İstanbul, Ankara, Kocaeli, Ordu, İzmir ve Zonguldak illerinden toplam 41 ekibin katılımıyla yaklaşık 900 dansçının katılımıyla gerçekleştirilen “Horonlar Grup Yarışması” Rize Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, düzenlemesiz dal gençler kategorisinde 89.20 puanla ikinci oldu.

rize-belediyesi-genclik-ve-spor-kulubu,-duzenlemesiz-dal-gencler-kategorisinde-ikincilik-kazandi-1.jpg

Aynı kategoride Trabzon Beşikdüzü Yeşil Köy Gençlik ve Spor Kulübü 90.40 puan alarak birinci olurken, Beşikdüzü Spor Kulübü ise 87.40 puanla üçüncü olmayı başardı.

Yarışmalara, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Milli Eğitim Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı Remzi Kaya, Halkoyunları Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, Halkoyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yazan, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ile çok sayıda vatandaş katıldı.

horonlar-grup-yarismasi-4.jpg

horonlar-grup-yarismasi-3.jpg

horonlar-grup-yarismasi-1.jpg

horonlar-grup-yarismasi.jpg