Rize Belediyesinden Kamuoyu Duyurusu

Rize Belediyesinden Kamuoyu Duyurusu
Rize Belediyesi, kurumsal kimliği ve üst düzey yöneticilerinin adlarının kullanılarak bazı vatandaşlardan yardım talep edildiğine dair şikayetler aldıklarını duyurdu.

Rize Belediyesi, bu tür taleplere itibar edilmemesini ve herhangi bir bilgi, ödeme veya yardım yapılmamasını istedi.

Rize Belediyesinden konu hakkında yapılan açıklamada, "Rize Belediyesi olarak, kurumsal kimliğimiz ve üst düzey yöneticilerimizin adlarının kullanılarak bazı vatandaşlarımızın telefonla aranarak yardım talep edildiği bilgisine ulaştık. Ancak, kamuoyuna önemle duyurulur ki; Belediyemizin hiçbir şekilde böyle bir uygulaması bulunmamakta ve nakdi yardım toplanmamaktadır.

Bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesini ve herhangi bir bilgi, ödeme veya yardım yapılmamasını önemle rica ederiz. Vatandaşlarımızın güvenliği açısından, bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmalarını ve herhangi bir şüpheli durumda doğrudan Belediyemiz ile iletişime geçmelerini önemle hatırlatırız." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum