Rize Bu Olayla Çalkalandı

Rize Bu Olayla Çalkalandı
Rize'de cinnet geçiren bir polis memuru, eşini boğduktan sonra iki çocuğunu silahla vurup intihar etti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen kardeşlerden 4 yaşındaki Altuğ Berk Olgun yolda hayatını kaybederken, Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Mustafa Gökberk Olgun'un ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak Kervan Apartmanı 2. katta oturan polis memuru Çağatay Olgun (35), bir süredir geçimsizlik yaşadığı eşi Gülseren Olgun (33) ile tartışmaya başladı.

Çıkan tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan ve cinnet geçiren polis memuru Olgun, koridorda eşi ile yaşadığı boğuşma sonrasında eşini boğarak öldürdü.

Ardından oğulları Mustafa Gökberk Olgun (7) ve Altuğ Berk Olgun (4) isimli iki çocuğunu silahla vuran polis memuru Olgun aynı tabanca ile kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Komşularının da ihbarı ile olay yerine gelen ve kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri, polis memuru, eşi ve 2 çocuğunu yerde buldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen çocuklardan Altuğ Berk Olgun yolda hayatını kaybederken, Rize Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ağabeyi Mustafa Gökberk Olgun'un ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

En son aldığımız bilgiye göre Mustafa Gökberk Olgun'un ameliyatı sona erdi ve 7 yaşındaki Mustafa Gökberk Olgun hayati tehlikeyi atlattı.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/cinnet-getiren-polis-degil,-esi-12238.htm

https://www.olay53.com/haber/savci-olay-yerinde-12230.htm

https://www.olay53.com/haber/polis-memuru-ailesini-katletti-3-olu-1-yarali-12229.htm