Rize İl Müftülüğü Kazakistan'da Yardım Eli Uzatmaya Devam Ediyor

Rize İl Müftülüğü Kazakistan'da Yardım Eli Uzatmaya Devam Ediyor
Rize İl Müftülüğü, bu Kurban Bayramı'nda da Kazakistan'daki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak unutulmaz izler bırakmaya devam ettiğini bildirdi.

Derepazarı İlçe Müftüsü Metin Dertli ve diğer gönüllülerden oluşan bir ekip, kurbanların kesimi ve dağıtımını büyük bir hassasiyetle gerçekleştirdi. Yardımsever kurban sahiplerinin emanetleri, titizlikle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ve kimsesizlere ulaştırılarak bayram sevinci tüm coşkusuyla paylaşıldı.

İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, yardımsever kurban sahiplerine teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi: "Yardımsever kurban sahiplerinin emanetleri, titizlikle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ve kimsesizlere ulaştırılarak bayram sevinci tüm coşkusuyla paylaşılıyor. ‘Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş’ projesine siz de katılabilir, kurban bağışlarınızla ihtiyaç sahiplerinin sofralarına bereket katabilirsiniz. Unutmayalım ki; paylaştıkça çoğalır, sevgiyle birbirimize yaklaşırız.”

Rize İl Müftülüğü'nün 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' projesine katılmak ve kurban bağışında bulunmak isteyenler, İl Müftülüğü'ne veya ilçe müftülüklerine başvurabilirler.

rize-il-muftulugu-kazakistanda-yardim-eli-uzatmaya-devam-ediyor-4.jpg

rize-il-muftulugu-kazakistanda-yardim-eli-uzatmaya-devam-ediyor-3.jpg

rize-il-muftulugu-kazakistanda-yardim-eli-uzatmaya-devam-ediyor-2.jpg

rize-il-muftulugu-kazakistanda-yardim-eli-uzatmaya-devam-ediyor-5.jpg

rize-il-muftulugu-kazakistanda-yardim-eli-uzatmaya-devam-ediyor-6.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum