Rize Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Yeni Başkanını Seçiyor
Rize Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası, Genel Kurulu’nu bugün saat: 14.00’te Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirecek. İki ay önce bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski başkan Gökmen Akçam’ın derin üzüntüsünü yaşayan esnaf camiası, bugün odanın geleceğini şekillendirmek adına bir araya geliyor.
"Birlikte yöneteceğiz" mottosuyla başkanlığa aday olan Gültekin Kardeşler Et ve Et Ürünleri ortaklarından Halil İbrahim Gültekin, seçim öncesi yaptığı açıklamada, “Birlik ve dayanışma içerisinde odamızın geleceğini hep birlikte belirlemek dileğiyle tüm üyelerimizi davet ediyoruz” dedi. Gültekin, genel kurula katılımın önemine vurgu yaparak, “Odamızın seçimli genel kuruluna katılımınız bizleri onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı.
İki liste halinde gidilecek seçimde Gültekin Kardeşler Et ve Et Ürünleri ortaklarından Halil İbrahim Gültekin ile Cesur Kasap Sait Yıldırım yarışacak.