Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde Yarın Mezuniyet Heyecanı Yaşanacak

Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde Yarın Mezuniyet Heyecanı Yaşanacak
Diyanet Akademisi Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde yarın 13. Dönem Yüksek İhtisas Mezuniyet Töreni gerçekleştirilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığınca kişisel gelişim ve mesleki kimliğin oluşumuna etki eden, mesleğin gerektirdiği bilgi ve becerileri ilgilendiren hususlar göz önünde bulundurularak, ağırlıklı olarak Arapça ve Temel İslam Bilimleri alanında yüksek ihtisas eğitim programları düzenleniyor.

Bu kapsamda Diyanet Akademisi Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinde 13. Dönem Yüksek İhtisas Eğitimi'ne katılan kursiyerler, eğitimlerini tamamlayarak mezun oldular.

Mezun olan kursiyerler için yarın (24 Mayıs Cuma) saat: 14.00’da İhtisas Merkezi Konferans Salonu’nda mezuniyet töreni düzenlenecek.

Törene, Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan da katılacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum