Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Genç, Güven Tazeledi. İşte Yeni Yönetim Listesi

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Genç, Güven Tazeledi. İşte Yeni Yönetim Listesi
Rize Muhtarlar Derneği Başkanı ve Başkan Adayı Gökmen Genç, Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından 13. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Rize Muhtarlar Derneği’nde 31 Mart seçimleri öncesinde Dernek Başkanı olan Hamzabey Mahallesi Muhtarı Gökmen Genç, güven tazeleyerek yeniden Rize Muhtarlar Derneği Başkanı seçildi.

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel’in de katılım sağladığı kongrede yeniden Dernek Başkanı seçilen Hamzabey Mahallesi Muhtarı Gökmen Genç, muhtarlar olarak, toplumun en temel yapı taşlarından biri olduklarını kaydederek, “Göreve ilk başladığımızda da belirttiğimiz gibi, niyetimiz hepimizin bir arada çalıştığı, saygı ve sevgi çerçevesinde kaynaştığı bir dernek oluşturmaktır. Muhtarlar olarak, toplumumuzun en temel yapı taşlarından biriyiz. Mahalle ve köylerimizde yaşayanların istek ve ihtiyaçlarını yerine getirmek, onların sorunlarını çözmek bizim asli görevimizdir. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için dernek üyelerimiz arasında güçlü bir birlik ve beraberlik duygusu oluşturmalıyız.

Hedefimiz, hiçbir ayrım yapmadan, derneğimizi Rize'deki 126 muhtar arkadaşımızın bir arada çalışabileceği bir dernek haline getirmektir. İnanıyorum ki hepimiz farklılıklarımızı kabul ederek, birbirimize sevgi ve saygı duyarak daha güçlü bir dernek oluşturabiliriz.

Bu yolda, Rize'nin ilk kadın muhtarı ve derneğimizin üyesi olan İslampaşa Mahallesi Muhtarımız Ayşe Memişoğlu'nun da yeni yönetimimizde yer alması bizlere büyük bir güç katacaktır. Kendisine de yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Rize Muhtarlar Derneği'nin 13. Olağan Genel Kurul Kongresi'nde yeniden dernek başkanı seçilmenin gururunu yaşadığını ifade eden Başkan Genç, “Bu vesileyle, bana tekrar güvenerek teveccüh gösterdiğiniz tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak, genel kurulumuza katılım gösteren tüm muhtar arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Rize Muhtarlar Derneği'ni daha da güçlü bir hale getireceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

RİZE MUHTARLAR DERNEĞİ’NİN YENİ YÖNETİMİ:

ASIL Üyeler: Muharrem Yelkenci, Ayşe Memişoğlu, Mustafa Furtuna, Gökhan Sarı, Ali Okur, Yunus Havuz, Mehmet Kotiloğlu, Fatih Tatoğlu, Celal Çolak, Selim Kara, Hamit Tüylüoğlu, Ali Demircan, Muhammet Kopuz, Ekrem Yazıcı, Ali Öztürk, Ali Trabzonlu, Ergül Duysak, Ulaş Sarımehmet, Recep Ketenci.

YEDEK Üyeler: Kadir Tabak, Fatih Koçan, Zeki Kabil, Hasan Balcı, Muhammet Kuk, Halil Aydoğan, Kemal Çap, Davut Usta, Ömer Kopuz, Mehmet Nalkıran.

DENETLEME KURULU ASIL ÜYELER: Mustafa Yıldız, Vahdettin Pehlivan, Yakup Kocapir.

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER: Ali Demirci, Ümit Terzi, İlyas Çakmakçı.

rize-muhtarlar-dernegi-baskani-gokmen-genc-guven-tazeledi-001.jpg

rize-muhtarlar-dernegi-baskani-gokmen-genc-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum