Rize Ticaret İl Müdürlüğünden Ekmek Zammı Açıklaması

Rize Ticaret İl Müdürlüğünden Ekmek Zammı Açıklaması
Rize Ticaret İl Müdürlüğü, kentte ekmek fiyatlarına yapılan zam ile ilgili açıklamada bulundu.

Rize Ticaret İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte 240 gramı 15 TL’den satılan ekmeğin, 270 gram olarak 20 TL’den satılması yönünde alınan kararın Ekmek Fiyat Tespit Komisyonu tarafından belirlendiği, ancak kamu temsilcilerinin toplantıya katılmadığı ifade edildi.

“Kamuoyu Duyurusu” başlığıyla yapılan açıklamada, “07.08.2025 tarihinde saat 13:30'da Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde toplanan Ekmek Fiyat Tespit Komisyonu'na Rize Valiliği'ni temsilen Ticaret İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Rize Belediyesi temsilcileri katılmamıştır.

270 gram ekmeğin 20 TL fiyatla satılması yönünde alınan karar, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve komisyonda görevli diğer üyeler tarafından alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”ifadelerine yer verildi.

rizede-hafizlara-iftar-ve-sahur-sofrasi-irsad-vakfi-hafizlarimizin-iftar-sofrasinda-bir-hisseniz-olsun-3-003.jpg

rizede-hafizlara-iftar-ve-sahur-sofrasi-irsad-vakfi-hafizlarimizin-iftar-sofrasinda-bir-hisseniz-olsun-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
37 Yorum