Rize’de 600 Kişilik Öğrenci Yurdu İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Rize’de 600 Kişilik Öğrenci Yurdu İnşaatı Hızla Devam Ediyor
Rize'deki öğrenci kapasitesini artırmak amacıyla hayata geçirilen Rize 600 Kişilik Öğrenci Yurdu projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Rize İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan ve 424 milyon TL yatırım bedeliyle sözleşmeye bağlanan proje, kentin eğitim altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Zihni Derin Yerleşkesi’nde 3 bin metrekarelik alana kurulan yurt, toplam 11 kattan oluşacak. Tamamlandığında 600 öğrenciye ev sahipliği yapacak olan yurt binasında, 150 adet öğrenci odası, idari birimler, 600 kişilik bir yemekhane ve çeşitli sosyal donatı alanları yer alacak.

Yapılan açıklamaya göre, projenin fiziki gerçekleşme oranı şu an için yüzde 24 seviyesine ulaşmış durumda. İnşaatın planlanan takvime uygun şekilde ilerlediği ve Temmuz 2026 tarihinde tamamlanarak hizmete açılmasının hedeflendiği belirtildi.

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-1.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-2.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-3.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-4.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-5.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-6.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-7.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-8.jpg

rizede-600-kisilik-ogrenci-yurdu-insaati-hizla-devam-ediyor-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum