Rize'de aranması bulunan 46 şahıs yakalandı

Rize'de aranması bulunan 46 şahıs yakalandı
Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 30 Ocak - 16 Şubat tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde toplamda 46 şahsın yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, yakalanan şahıslardan; 26'sının 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası, 2'sinin ise 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ifade edilerek yapılan işlemlerin ardından 28 şahsın cezaevine teslim edildiği kaydedildi.

Cezaevine gönderilen bu şahıslardan; 4'ünün uyuşturucu madde ticareti yapma, kullanma, bulundurma gibi, 3'ünün silahlı terör örgütüne üye olma, 2'sinin ise hırsızlık suçlarından aranma kaydı olduğu belirlendiği ifade edilen açıklamada, Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde huzur ve güven ortamının devamına yönelik suç ve suçluyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum