Rize'de Dağ Kayağı Yarışması Yeni Tarihte Gerçekleşecek

Rize'de Dağ Kayağı Yarışması Yeni Tarihte Gerçekleşecek
Rize’nin İkizdere ilçesi Cimil Vadisi'nde çığ uyarısı nedeniyle ertelenen Gençler-Büyükler 2024 Türkiye Şampiyonası ve uluslararası açık dağ kayağı yarışmasının yeni tarihi belli oldu.

Erteleme kararının ardından Türkiye Dağcılık Federasyonu yetkililerinin aldığı kararlar ve Uluslararası Federasyon ile yapılan görüşmeler sonucunda yeni tarih belirlendi. Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre yarışma 28 Şubat-1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Federasyondan yapılan açıklamada, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'e destek ve himayelerinden dolayı teşekkür edilerek, “Rize İkizdere Cimil Köyü’nde düzenlenmesi planlanan Gençler-Büyükler 2024 Türkiye Şampiyonası ve uluslararası açık dağ kayağı yarışması bölgede yağan yoğun kar kütlesi nedeniyle ertelenmişti. Erteleme kararı sonrası, Federasyonumuz yetkili kurulların da alınan kararlar ve Uluslararası Federasyon nezdinde yapılan görüşmeler neticesinde yeni tarih 28 Şubat- 1 Mart 2024 olarak belirlenmiştir. Karar süreçlerinde, destek ve himayelerinden ötürü Rize Valimiz Sayın İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin’ne teşekkür ederiz.

Bu kapsamda; Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağ Kayağı Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası Rize Valiliği ve Rize Belediyesi yerel organizasyonu ile Rize/İkizdere Cimil Köyünde 28 Şubat – 1 Mart Şubat 2024 tarihinde düzenlenecektir.” denildi.

cimilde-ertelenen-dag-kayagi-sampiyonasi-subat-ayi-sonunda-yapilacak.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.