Rize’de Erdoğan Coşkusu

Rize’de Erdoğan Coşkusu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi Rize’de coşku ile karşılandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde Rize’nin de plaka kodu olan yüzde 53 oyla Cumhurbaşkanı seçilmesi baba ocağı Rize’de coşkuya neden oldu. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nın kesinleşmesi ile sokaklara dökülen Rizeliler saatlerce kutlama yaptı. Kutlamalar ilerleyen saatlerde başlayan yoğun yağmura rağmen devam etti.

rizede-secim-coskusu-3.jpg

rizede-secim-coskusu.jpg-(3).jpg

Araç konvoyları oluşturan Rizeliler çalan AK Parti müzikleri eşliğinde coştular. AK Parti İl Başkanlığı tarafından 12. Cumhurbaşkanı’nın onuruna 12 pare top atışı yapıldı. Havai fişek gösterisi yapıldı.

rizede-secim-coskusu-1.jpg

rizede-secim-coskusu.jpg-(1).jpg

EN YÜKSEK OY RİZE'DEN

Rize yüzde 80.7’lik oy oranı ile Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyu veren il oldu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve diğer partililer kutlamaların yapıldığı Cumhuriyet Meydanı’nda parti aracının üzerine çıkarak teşekkür konuşması yaptılar. Konuşması sırasında şiddetli yağmur yağarken bir taraftan da gökyüzünde beliren dolunay dikkat çekti.

rizede-secim-coskusu-4.jpg

rizede-secim-coskusu-5.jpg

rizede-secim-coskusu-2.jpg

rizede-secim-coskusu.jpg-(2).jpg

rizede-secim-coskusu.jpg-(4).jpg

rizede-secim-coskusu.jpg-(5).jpg