Rize’de heyelan; 1 ev toprak altında kaldı

Rize’de heyelan; 1 ev toprak altında kaldı
Rize'nin Güneysu ilçesi Başköy köyünde meydana gelen heyelanda tek katlı ev, toprak altında kaldı.

İlçeye bağlı Başköy köyünde önceki gece heyelan meydana geldi. Yol kenarında bulunan ve içerisinde kimsenin yaşamadığı ev, toprak altında kaldı.

İhbar üzerine adrese AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemleri alındı. Evinin heyelan altında kaldığı öğrenen Adnan Bostan, bölgeye gelerek ekiplerin incelemesi takip etti.

'ÇOK ŞÜKÜR, EVDE DEĞİLDİK'

Adnan Bostan, "Gece 2'de yukarısı koptu geldi, eve vurdu. 90 metrekare büyüklüğünde bir evimizdi. Evimizi donatmıştık. Afet oldu ve bundan dolayı evimiz yok oldu" dedi. Havva Bostan ise "Allah'tan geldi. Çok şükür, evde değildik. Ama malda canın yongasıdır. Bizim durumumuz çok iyi olmadığı için bizim biraz daha fazla yongamızdır. Allah korudu, hamdolsun" diye konuştu.

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-9.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-8.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-4.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-1.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-3.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-6.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-5.jpg

rizenin-guneysu-ilcesi-baskoy-koyunde-meydana-gelen-heyelanda-tek-katli-ev-toprak-altinda-kaldi-2.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-4-002.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum