Rize’de İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Rize’de İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Rize il genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği haftalık ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’, Vali İhsan Selim Baydaş’ın başkanlığında yapıldı.

Rize'de Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında düzenlenen "Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı"nda, il genelindeki güvenlik ve asayiş konuları ele alındı.

Toplantıya İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör ve Sahil Güvenlik Karakol Komutan Vekili Teğmen Alican Özbey katıldı.

Toplantıda terör, mali ve organize suç örgütleri, uyuşturucu, asayiş, düzensiz göç, trafik ve siber suçlarla mücadele ile okul çevrelerinin güvenliği gibi konularda değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca, alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi ve yeni tedbirlerin geliştirilmesi için istişarelerde bulunuldu.

rizede-il-guvenlik-ve-asayis-koordinasyon-toplantisi-yapildi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.