Rize’de "kesin korunacak hassas alan" ilan edilen yerler Resmi Gazete’de

Rize’de "kesin korunacak hassas alan" ilan edilen yerler Resmi Gazete’de
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde doğal sit alanı kapsamına giren bazı yerlerin "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Rize ili, Çamlıhemşin İlçesi Sınırları içerisinde Bulunan Fırtına Deresi Etap 1 Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve ilan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 8182), Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda, “Rize İli, Çamlıhemşin İlçesi sınırları içerisinde bulunan Fırtına Deresi Etap 1 Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109 uncu maddesi gereğince karar verilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum