Rize'de Öldürülen Turistin Naaşı İtalya'ya Gönderiliyor

Rize'de Öldürülen Turistin Naaşı İtalya'ya Gönderiliyor
Rize’nin Derepazarı ilçe merkezinde dün gece karavanı içinde bıçaklanarak öldürülen İtalyan turistin katil zanlısı aranıyor.

Rize'de öldürülen turistin katil zanlısını belirleme ve arama çalışmaları devam ederken ölen Giorgio Bozzo'nun eşi Ritta Bozzo’nun polise verdiği ilk ifadesinde, gece karavanın içinin karanlık olması nedeniyle saldırganın yüzünü görmediğini ancak eşinin bıçakladıktan sonra saldırganla boğuşma yaşadığını ve bu boğuşma sırasında bıçaklandığını söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Gürcistan’dan yaklaşık 15 gün önce Türkiye’ye 6 karavanla giriş yaptıkları ve bir süredir bölgedeki turistik merkezleri gezdikleri öğrenilen 20 kişilik İtalyan turist kafilesi dün akşam Derepazarı ilçe merkezindeki bir restoranda akşam yemeği yedikten sonra geceyi geçirmek üzere park ettikleri karavanlarına geçtiler.

Gece saat 02.00 sıralarında karavanlardan birine üstte bulunan havalandırma penceresinden giren bir kişi karavanda bulunan İtalyan turist Giorgio Bozzo’yu (70) bıçaklayarak öldürürken, eşi Ritta Bozzo’yu ise bıçakla yaraladı.

rizede-oldurulen-turistin-naasi-italyaya-gonderiliyor.jpg

Olay sonrası şahıs kaçarken, bayan Bozzo’nun bağırarak yardım istemesi üzerine yaralı turist Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Ritta Bozzo’nun polise verdiği ilk ifadesinde, gece karavanın içinin karanlık olması nedeniyle saldırganın yüzünü görmediğini ancak eşinin bıçakladıktan sonra saldırganla boğuşma yaşadığını ve bu boğuşma sırasında bıçaklandığını söylediği öğrenildi.

Öte yandan Giorgio Bozzo’nun Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin sona erdiği ve cesedinin ülkesine havayolu ile gönderileceği öğrenildi.

rize’de-karavanda-yasanan-cinayet.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize’deki Cinayet İtalyan Basınında

Rize'de İtalyan Turisti Öldüren Şahıs Tutuklandı

Rize'deki Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

İşte Rize'de İtalyan Turisti Öldüren Şahıs

Rize'deki Cinayette Teşhis Vakti

Rize'deki Karavan Cinayetini Kan Lekesi Çözdü

Rize'deki Cinayeti İşleyen Zanlıların Kimlikleri Belli Oldu

Rize’deki Cinayetle İlgili 5 Kişi Gözaltına Alındı

Rize’de Karavanda Öldürülen Turistin Kimliği Belirlendi

Rize'de Şok Cinayet: 1 Ölü