Rize'de Sahil Yolu Tamamen Aydınlanıyor

Rize'de Sahil Yolu Tamamen Aydınlanıyor
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Rize il Müdürlüğü sahil yolunda yer alan arızalı sokak armatürlerinin bakım-onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Rize il Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplam 20 km uzunluğundaki sahil yolu ve Menderes Bulvarında işletmede olan ve bakımı gereken armatürler ekiplerimizce onarılarak sahil yolu ve Menderes bulvarındaki armatürlerin tamamı ışıklandırılıncaya kadar çalışmaların tüm hızıyla devam edeceği belirtildi. Ayrıca söz konusu aydınlatma çalışmalarımızın tamamlanmasından sonra Derepazarı ve İyidere sahil yolundaki arızalı armatürlerde onarılarak müşterilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Karadeniz sahil yolunda Rize Belediye sınırları içindeki Çiftekavak Mahallesinden Derepazarı ilçesine kadar olan kısım ile Engindere Mahallesi yeni şehir stadı önünden Gündoğdu Mahallesine kadar bölünmüş sahil yolunda aydınlatma olmayan yaklaşık 10 km’lik alanda yatırım programımız kapsamında gerekli tesis çalışması yapılarak, çalışmaların tüm Çoruh bölgesine yayılması hedeflenmektedir.