Rize'de Tahliye Edilen Birlik Apartmanı'nda Yangın Korkuttu

Rize'de Tahliye Edilen Birlik Apartmanı'nda Yangın Korkuttu
Rize'nin Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı'nda bulunan ve daha önce tahliye edilmiş olan Birlik Apartmanı'nda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Rize'nin Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı'nda, daha önce şiddetli rüzgar ve fırtına ile deprem riski sebebiyle tahliye edilen 8 katlı Birlik Apartmanı'nın 7. katında 15.30 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, çevre sakinlerine kısa süreli panik yaşatsa da, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni hakkında detaylı incelemeler sürdürülüyor.

Bina, yanında bulunan Kordon Apartmanı ile birlikte bir süredir "çürük raporlu" olduğu ve yıkım kararı bulunduğu biliniyor. Özellikle şiddetli rüzgar ve fırtınaların etkisiyle oluşan yapısal deformasyonlar ve olası bir depremde yaratabileceği riskler nedeniyle, apartman sakinleri daha önce tahliye edilmişti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.