Rize'de Teravih Namazına Gelen Çocuklara Sürpriz Hediye

Rize'de Teravih Namazına Gelen Çocuklara Sürpriz Hediye
Rize'de Dalyan Camii bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 Yaş Kur'an Kursu Hocası, teravih namazına gelen çocuklara unutulmaz bir sürpriz hazırladı.

Rize'de Tophane Mahallesi'nde bulunan Dalyan Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu Hocası Hayriye Serdar, teravih namazına gelen çocuklara unutulmaz bir sürpriz hazırladı.

Kurs Hocası Hayriye Serdar aldığı çeşitli hediyelerle bir miktar parayı bir kese bezine koyarak çocukların teravih namazı kıldığı sırada ayakkabılarının içine bıraktı. Çocukların ayakkabılarının içine gizlice bırakılan hediyeler, namaz sonrası büyük bir sevince yol açtı.

Ayakkabılarını giymek isteyen çocuklar, içlerindeki hediyeleri görünce büyük bir şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Sürpriz hediyeyi gören çocukların yüzlerinde oluşan tebessüm, ince bir dokunuşun onlar için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Hayriye Serdar'ın bu güzel jesti, hem çocuklara unutulmaz bir an yaşattı hem de camiye olan sevgilerini ve ilgisini artırdı. Bu anlamlı sürpriz, minik kalplerin aynı zamanda birlikte aynı mutluluğu yaşamasına da vesile oldu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum