Rize’de Yangın 5 Yaralı !

Rize’de Yangın 5 Yaralı !
Rize’nin Çayeli ilçesinde 5 katlı bir apartmanın 2. katında çıkan yangında, dumandan etkilenen 4 kişi ile yüzü hafif şekilde yanan 1 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Rize’nin Çayeli ilçesi Hopa yolu üzerinde 5 katlı bir apartmanın 2. Katında boş olan bir dairede çıkan yangın sonucu apartmandan 5 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, yangın 22.00 sıralarında meydana geldi.

5 katlı apartmanın 2. katında boş olan bir dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Apartman sakinlerinin çatı katına çıktığı yangına Çayeli Belediyesi ve Rize belediyesi itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Apartman sakinleri, polis ve itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Daha sonra yangın söndürüldü.

cayeli-yangin-3.jpg

Yangında dumandan 4 kişi etkilenirken bir kişinin ise yüzünde hafif şekilde yanık olduğu bilgisine ulaşıldı.

Dumandan etkilenen Gizem Özdemir (17), Nurgül Özdemir (13), Barış Manço Özdemir (14) ve Miray Hacısalihoğlu (12) ile yüzünde hafif şekilde yanık olduğu öğrenilen Recep Demirci (44) Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Recep Demirci Çayeli’deki hastanedeki ilk tedavisinin ardından Rize’ye sevk edilirken, dumandan etkilenenlerin de ilk tedavilerinin ardından Rize’ye sevk edilecekleri bilgisine ulaşıldı.

yangin-cayeli-1.jpg

atilla-esmen-cayeli-yangin-aciklamasi.jpgHaberi alır almaz olay yerine gelen ve incelemelerde bulunan Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, yangından dolayı üzüntü yaşadıklarını ifade ederek, tek sevinçlerinin hiç kimseye bir şey olmaması ve yangından etkilenenlerin hayati tehlikelerinin bulunmaması olduğunu belirtti.

2. katta boş olan dairede çıkan yangının henüz neden çıktığının bilinmediğini ancak ilk belirlemelere göre yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini ifade eden Başkan Esmen, incelemelerin sürdüğünü ve incelemeler sonrasında yangının neden çıktığının belli olacağını belirtti. Başkan Esmen, bayram öncesi yaşanan ve maddi hasara neden olan yangının üzücü bir durum olduğunu da sözlerine ekledi.

yangin-cayeli-2.jpgyangin-cayeli-3.jpgyangin-cayeli-4.jpg