Rize'de Yeni Otoparklar Hizmete Açıldı!

Rize'de Yeni Otoparklar Hizmete Açıldı!
Rize'de Çamlıbel Mahallesi Dalyan bölgesinde 90 araçlık yeni bir kapalı otopark hizmete açıldı. Kentte, ayrıca, Laleli Çarşısı Katlı Otoparkında kapasitesi genişletildi. 200 araçlık katlı otoparkın toplam kapasitesi 300 araca çıkarıldı.

Rize Belediyesi, şehrin park sorununun çözümü için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak, Çamlıbel Mahallesi Dalyan bölgesinde yeni bir kapalı otopark hizmete açıldı.

Dalyan Park Alanı ve Kapalı Otopark projesi kapsamında inşa edilen bu otopark, 90 araç kapasitesine sahip. Eski sağlık ocağının yıkılmasıyla elde edilen alanın yeniden değerlendirilmesiyle yapılan bu proje, bölgedeki park ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacağı belirtildi.

LALELİ ÇARŞISI KATLI OTOPARK ARAÇ KAPASİTESİ 200’DEN 300’E ÇIKARTILDI

Laleli Çarşısı Katlı Otopark da kapasitesini genişletiyor. Kültür Merkezi yanı Laleli Çarşısı mevcut 200 araçlık katlı kapalı otoparka, 100 araç kapasiteli çatı katı açık otopark alanı eklenerek toplam kapasite 300 araca çıkarıldı.

Bu yeni otoparklarla birlikte Rize'de Rize Belediyesi bünyesinde hizmet veren araç park alanları parkomat alanı olarak 420, kapalı ve açık otopark alanı olarak 1926 olmak üzere toplam araç park yeri sayısı 2346'ya ulaştı.

rizede-yeni-otoparklar-hizmete-acildi.jpg

zavendikli-004.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum