Rize'de Yılın Doktoru ve Sağlık Çalışanı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Rize'de Yılın Doktoru ve Sağlık Çalışanı Ödülleri Sahiplerini Buldu
Rize'de yılın doktoru seçilen onkoloji uzmanı Dr. Esra Aydın ve yılın sağlık çalışanı seçilen Acil Tıp Teknisyeni Nebi Kömürcü, ödüllerini 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında istanbul'da düzenlenen törende aldı.

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları bu yıl İstanbul'da gerçekleşti. Sağlık Bakanlığı tarafından İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde “100 yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temasıyla düzenlenen geleneksel törene 81 ilin sağlık yöneticileri, hekimler ve sağlık çalışanları katıldı. Rize'yi temsilen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi, yılın doktoru seçilen onkoloji uzmanı Dr. Esra Aydın ve yılın sağlık çalışanı seçilen Acil Tıp Teknisyeni Nebi Kömürcü katıldı.

Yılın Doktoru Dr. Esra Aydın

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yılın doktoru seçilen Dr. Esra Aydın'ı şu sözlerle övdü: "Görevini tüm kalbi ve vicdanıyla, dur durak bilmeyen enerjisiyle birleştiren, hastalarının her birini kendi yakınından ayırt etmeksizin en iyi şekilde hizmet sunan, pozitif enerji aşılayan ve güler yüzlü hekimimiz Uzm. Dr. Esra Aydın'ı ilimizde kendisi gibi başarılı tüm hekimleri temsilen yılın doktoru olarak seçtik."

Yılın Sağlık Çalışanı Nebi Kömürcü

Yılın sağlık çalışanı seçilen Nebi Kömürcü'yü de tebrik eden Tepe, "7/24 saat esasıyla halkımıza sunulan acil sağlık hizmetlerinde özverili ve başarılı çalışmalarının yanı sıra mesleki bilgi ve becerisi ve örnek kişiliği ile halkımıza hizmet sunan Fındıklı 2 Nolu Acil Sağlık Merkezi İstasyonunda görevli Acil Tıp Teknisyeni Nebi Kömürcü'yü yılın sağlık çalışanı seçtik. Kendilerini hizmet verdikleri tüm değerli halkımız adına yürekten tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz." dedi.

Tıp Bayramı Kutlaması

Törenin ardından gerçekleştirilen iftar programında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir konuşma yaptı. Koca, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

rizede-yilin-doktoru-ve-saglik-calisani-odullerini-aldi-1.jpg

rizede-yilin-doktoru-ve-saglik-calisani-odullerini-aldi-2.jpg

rizede-yilin-doktoru-ve-saglik-calisani-odullerini-aldi-4.jpg

rizede-yilin-doktoru-ve-saglik-calisani-odullerini-aldi-3.jpg

rizede-yilin-doktoru-ve-saglik-calisani-odullerini-aldi-5.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum