Rizeli Gazeteci Toygar Ayhan’ın Acı Günü

Rizeli Gazeteci Toygar Ayhan’ın Acı Günü
Rizeli gazeteci Toygar (Turgay) Ayhan’ın babası İsmet Ayhan (72), bir süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düşerek hayata veda etti.

Akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İsmet Ayhan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gece saatlerinde kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Merhum İsmet Ayhan; Aslan ve Miktat Ayhan’ın kardeşi, Barış Ayhan’ın ağabeyi ve gazeteci Toygar Ayhan’ın babasıydı.

Cenazesi, bugün (13 Temmuz 2025 Pazar günü), ikindi namazını müteakip Güneysu ilçesine bağlı Gürgen Köyü’ndeki Alicik Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum