Rizeliler Stadyumda Kitap Okumak İçin Buluşuyor

Rizeliler Stadyumda Kitap Okumak İçin Buluşuyor
Rize Öğrenci Meclisi, inanılmaz bir olaya imza atarak binlerce kişiyi stadyumda kitap okumak için buluşturmaya hazırlanıyor.

Rize  Öğrenci Meclisi, ‘’Kitap Hayatı Okumaktır’’ projesi ile binlerce okuyucuyu Rize Yeni Şehir Sadı’nda kitap okumak üzere buluşturmaya hazırlanıyor.  13 Mart Perşembe günü saat: 13.30’da gerçekleşecek etkinlik Rize’de büyük yankı uyandırırken Öğrenci Meclisi Üyeleri, binlerce kişiyi bir araya getirecek proje ile Rize’de bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve etkinlikte destek olan herkese teşekkür ettiklerini iletti.

dogukan-yurdakul.jpgEtkinlik hakkında açıklamada bulunan  Rize İl Öğrenci Meclis Başkanı Doğukan Yurdakul, “Bize bu projede destek olan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederim. ‘Kitap Hayatı Okumaktır’ cümlesi her şeyi özetliyor aslında. Tezahüratlarla şenlenen tribünleri monoton havadan kurtaracak ve bütün öğrencileri kaynaştıracak bu projenin kitap okuma sevgisini en iyi şekilde anlatacağına eminim.  Umarım bu etkinlik çığ gibi büyür, yeni illerde yeni etkinlikler doğurur ve kitap sevgisi kültürümüzün bir parçası haline gelir.’’ diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Nurullah Güler ise okumaya başladığı andan itibaren kitaplara dalıp, onların esrarengiz dünyalarına inmeyi her şeyden çok istediğini ifade ederek, “Kitapların büyülü dünyaları olduğunu düşünürdüm, artık eminim. Ben bu kadar eminken ve kitaplarla mutlu olabiliyorken diğer insanların bunlardan mahrum olmasını hazmedemezdim. Bir gün bütün insanların kitapların esrarengiz dünyalarını görmelerini sağlamak en büyük hayalim. Bu amaç uğrundan bizlere yardım eden, katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ederim.’’ dedi.

Etkinlik, 13 Mart 2014 tarihinde saat 13:30’da Rize Yeni Şehir Stadı’nda düzenlenecek.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Stadda Kitap Okumak Hava Muhalefetine Takıldı