Rize’nin 1 Numarası Kuaför Kadir Yeni Yerinde

Rize’nin 1 Numarası Kuaför Kadir Yeni Yerinde
0464 214 94 32 Güzellik ve kuaför salonu hizmet sektörünün Rize’de 1 numaralı ismi Kuaför Kadir Güzellik Salonu (Kuaför Kadir), yeni yerinde görkemli bir törenle hizmete başladı.

2003 yılında Kadir ve Neriman Saruhan tarafından Rize’de hizmete başlayan; tecrübeli ve güleryüzlü personeliyle hizmet kalitesini her geçen gün artırarak çalıştırdığı 23 personeliyle sektöründe Rize’de bir numara olan Kuaför Kadir, müşterilerine daha geniş, daha ferah ve nezih bir ortamda hizmetini sürdürebilmek amacıyla Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanındaki yeni hizmet binasına taşındı.

Kuaför Kadir Güzellik Salonu’nun yeni hizmet binasına taşınması dolayısıyla bugün bir açılış töreni düzenlendi. Törene, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Eşi Reyhane Bakırcı’nın yanı sıra Rize Belediyesi Başkan Danışmanı Nurcan Muradoğlu, Rize İl Emniyet Şube Müdürü Safi Özmaya'nın Eşi Seher Özmaya, Rize Artvin Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Zelkif Akgül, Rize Barosu Eski Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu, işadamları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

kuafor-kadir-guzellik-salonunun-yeni-yerinin-acilis-toreni.jpg

Açılış öncesi teşekkür konuşması gerçekleştiren işyeri sahibi Kadir Saruhan, Rize’ye böylesine bir ortamda hizmette bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek davetlilere ve açılışı gerçekleştirecek Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile Eşi Reyhane Bakırcı’ya teşekkür ederek, “10 yıldan beri Rize’ye hizmet vermekteyiz. İlk günkü gibi müşterilerimize daha iyi hizmet  edebilmek adına yine aynı heyecan ve aynı şevki yaşıyoruz. Yepyeni başlangıçla aynen devam ediyor ve birazdan Sayın Başkanımız ve Muhterem Eşi tarafından hizmete açılacak işyerimizin Rize’mize hayırlı olmasını ümit ediyor. Açılış törenimize katılımlarından ve çeşitli nedenlerle bugün aramızda olamayıp bizlere olan teveccüh ve ilgilerinden dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(1).jpg

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı açılış öncesi işyerinin ilimize hayırlı olması ve helalinden bol kazançlar sağlamasını dilediği konuşmasında; “Zannediyorum bundan 3-4 yıl öncesinde ilimizin sayılı işadamlarından olan işadamımızdan binayı güzelleştirmesini ve düzgün yapması için belediyenin gücünü kullanarak kendisine baskı yaptık. Bu tip binalar halen daha var. Ama şimdi görüyoruz ki 3-4 seneden beri burası şehrin ekonomisine ciddi bir katkı sağlıyor ve estetiği de oldu. İşyeri sahipleri buraya yaptıkları masrafı fazlasıyla aldı. Bu tür bina sahiplerine söylüyorum. Biraz masraf ettiğiniz zaman biraz güzelleştirdiğiniz zaman az sonra açılışını yapacağımız kuaför salonu gibi düzenleyip güzelleştirirsek bunların ekonomik değerleri artıyor ve şehrin ekonomik değeri artıyor. Bunu bu vesileyle bir daha hatırlatıyor bu işyerinin helalinden kazanılmış bol kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(2).jpg

KUAFÖR SALONUNUN AÇILIŞINDA RİZE'DE BİR İLK KURDELA GİTTİ SAÇ ÖRGÜLÜ KURDELA GELDİ !

Açılış törenlerinin vazgeçilmez unsuru olan kurdela kesiminde ise işyeri sahipleri “saç örgüsü”nden oluşan bir kurdela hazırlattırarak açılışı normal kurdela yerine saç örgülü kurdela ile yaptılar. Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile Eşi Reyhane Bakırcı’nın saç örgüsünden oluşan kurdelayı kesmesiyle açılışı gerçekleştirilen 2 kat üzerinden hizmet verecek olan işyeri davetliler tarafından gezildi.

Çeşitli ikramların yer aldığı açılışta ayrıca katılımcılara 10. Yıla Özel Nashi Argan Profesyonel Saç Bakımı hediyesinde bulunuldu.

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(3).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(4).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(5).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(6).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(7).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(12).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(11).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(8).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(9).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(10).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(13).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(15).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(16).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(14).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(17).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(18).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(20).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(19).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(24).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(22).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(23).jpg

kuafor-kadir-rizede-yeni-yerinde-(21).jpg