Rize'nin Ak Gençleri Çocuklara Bayram Yaşattı

Rize'nin Ak Gençleri Çocuklara Bayram Yaşattı
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut’un makamına İlkokul Öğrencisi Eymen Arda Sandallı geçti.

Ak Parti  Rize İl Gençlik Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bayramın gerçek sahipleri çocuklarla beraberdi.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları, her yıl büyük coşkuyla kutlanan, TBMM’nin açılış yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, resmi bayramımız olan Çocuk Bayramında bir grup çocukla beraber “Pinokyo” filmine gitti.

Gençlik Kolları yönetim kurulu ve çocukların Cinemars sinemasında izlediği film de çocuklar sinemada olmanın ve dev ekranda film izlemenin keyfini yaşadılar.

ak-genclik-cocuklarla-1.jpg

Programla ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehtap Sak; “Yoğun iş tempomuzda çocuklara-çocuklarımıza yeterince vakit ayıramıyor, onlarla ilgilenemiyoruz. Bugün onların günü ve biz sadece kendi çocuklarımızla değil Rize’nin çocuklarıyla beraber vakit geçirmek, bugünü onlara ayırmak istedik. Gençlik kolları ekibimiz olarak gençlerimizin, çocuklarımızın her zaman yanındayız onlara abilik-ablalık yapmaya her zaman hazırız” dedi.

ak-parti-rize-il-genclik-kollari-baskani-abdullah-oguz-hut’un-makamina-ilkokul-ogrencisi-eymen-arda-sandalli-gecti-1.jpg