Rize'nin Hazırlık Maçlarındaki İlk Golü Penaltıdan Maccabi Haifa'ya

Rize'nin Hazırlık Maçlarındaki İlk Golü Penaltıdan Maccabi Haifa'ya
Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Rizespor, oynadığı 3. hazırlık maçında İsrail ekibi Maccabi Haifa ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibi 3. hazırlık maçında ilk golünü penaltıdan kaydetti.

Avusturya'nın Seefeld kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Rizespor, kampın 12. gününde üçüncü hazırlık maçında İsrail Ligat HaAl takımlarından Maccabi Haifa ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Karadeniz ekibi, karşılaşmanın son dakikalarında Kweuke’nin penaltı golüyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

sezonun 3. Hazırlık maçını dün akşam Maccabi Haifa ile oynayan Yeşil Mavililer, Shechter’in ilk yarıda attığı golle devreyi 1-0 mağlup kapattı.

İkinci yarıda rakibine göre daha üstün olan Süper Lig temsilcisi, 87. dakikada Deniz’in düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını gole çeviren Kweuke’nun golüyle karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

rizespor-maccabi-haifa-2.jpg

Önceki 2 hazırlık maçını gol atamadan kaybeden Yeşil Mavililer, hazırlık karşılaşmalarındaki ilk golünü de penaltıdan kaydetti.

Karadeniz temsilcisi kalan hazırlık maçlarında 25 Temmuz Cumartesi günü Saat: 20.30’da Hellas Verona F.C. ve 28 Temmuz Salı günü Saat: 18.00’de Hannover 96 ile karşılaşacak, 30 Temmuz’da ise kampı tamamlayarak yurda dönecek ve Süper Lig hazırlıklarına Rize’de devam edecek.

rizespor-maccabi-haifa-1.jpgrizespor-onbiri.jpg