Rize’nin Sağlık Yatırımları Bakanlıkta Ele Alındı: Şehir Hastanesi İçin Kritik Zirve!

Rize’nin Sağlık Yatırımları Bakanlıkta Ele Alındı: Şehir Hastanesi İçin Kritik Zirve!
Rize İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gökhan Demiral ve beraberindeki üst düzey heyet, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmenin ana gündem maddesini, yapımı devam eden Rize Şehir Hastanesi oluşturdu.

Ziyaret kapsamında, yapımı hızla devam eden ve bölgenin en önemli sağlık yatırımı olan Rize Şehir Hastanesi Projesi kapsamlı bir şekilde ele alındı. Projenin fiziki gerçekleşme oranı, planlanan hizmet kapasitesi ve tamamlandığında bölgeye sağlayacağı stratejik katkılar detaylandırıldı.

Ziyarete, Rize İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gökhan Demiral’ın yanı sıra Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Altuntaş, Destek Hizmetleri Başkanı Davut Aksoy ve Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi katıldı. Görüşmede, il genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu değerlendirildi ve 2026 yılı içerisinde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar ile Rize Şehir Hastanesi’nin inşaat sürecindeki son gelişmeler istişare edildi.

Rize’deki sağlık hizmetlerinin Bakanlık koordinasyonunda kararlılıkla sürdürüleceği ifade edilirken; İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gökhan Demiral, Rize’ye sağlanan güçlü destekler ve projelerin yakından takibi dolayısıyla aslen Rizeli olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na şükranlarını sundu.

rize-il-saglik-muduru-prof-dr-gokhan-demiral-ve-beraberindeki-ust-duzey-heyet-saglik-bakani-prof-dr-kemal-memisoglunu-makaminda-ziyaret-etti.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-4-006.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum