Rize'ye Demiral Atandı Gibi

Rize'ye Demiral Atandı Gibi
Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine Ardahan İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral’ın atandığı öğrenildi.

Dr. Şafak Sünbül’ün Rize İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görev süresinin dolması dolayısıyla yeni sözleşme yapmaması ve Trabzon İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı İdari Hizmetler Daire Başkanlığına atanmasıyla boşalan Rize İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne Ardahan İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral’ın atandığı öğrenildi. Demiral’ın, yeni dönem için Ardahan ile sözleşme imzaladığı ve sözleşmesini iptal ederek Rize ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği için, Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlik görevinden istifa ederek geçtiğimiz günlerde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde akademik kariyer yapmak üzere göreve başlayan Uzm.Dr. Hasan Rıza Aydın, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Yardım Uzmanı Dr. Özcan Yavaşi ve Çankırı Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr Ali Güvey’in ismi geçiyordu.

Op. Dr. GÖKHAN DEMİRAL KİMDİR?

opr.-dr.-gokhan-demiral.jpg

1978 - Şavşat / Artvin doğumlu olan Op. Dr. Gökhan Demiral ilk ve ortaöğrenimini Şavşat'ta, lise eğitimini Samsun'da, üniversite eğitimini İstanbul Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesinde tamamladı.

Hekimlik hayatına 2002 – 2004 yıllarında Şavşat Merkez Sağlık Ocağında başladı.

2004 – 2009 yılları arasında Sağlık Bakanlığı İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi İhtisası yaptı. 2009 – 2010 yılları arasında Aksaz Deniz Üs Komutanlığı, Aksaz Asker Hastanesi'nde Askeri hizmetini tamamladı.

2010 – 2012 yılları arası Yusufeli Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevi yapan Demiral, 2012 'nin Kasım ayından itibaren Ardahan İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir.

Op. Dr. Gökhan Demiral evli ve 1 çocuk babasıdır.

İLGİLİ HABERİMİZ

Op. Dr. Gökhan Demiral Rize'ye İmza Attı