RTEÜ Mezunlar Derneği İlk Toplantısını Yaptı

RTEÜ Mezunlar Derneği İlk Toplantısını Yaptı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneği, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

25 Nisan 2014 tarihinde kurulan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mezunlar Derneği, ilk toplantısını Üniversitenin Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirdi.

Organizasyona Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Prof. Dr. Orhan Karslı ve Prof. Dr. Hasan Efe, idari amirler ve dernek üyeleri katıldı.

rteu-mezunlar-dernegi-ilk-toplantisini-yapti.jpg

Yemekli toplantıda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, derneğin yönetim kurulu ve üyelerine, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneğinin faaliyet alanını genişleterek daha da etkin hale getirilmesi gerektiği yönünde çeşitli tavsiyelerde bulundu. Rektör Karaman, gerek istihdam gerekse burs noktasında Üniversitenin mezunlarına destek verilmesi, mezunlarla mevcut bağın artırılması, faaliyetlerin kitle iletişim araçlarından istifade edilerek toplumun geneline duyurulmasının önemine dikkat çekti.

huseyin-karaman.20141208222523.jpg

RTEÜ Mezunlar Derneği Başkanı Abdulmuttalip Pilatin, derneğin amacının; üyeler arasındaki kaynaşmayı artırırken, dernek üyelerinin sosyal, kültürel, sportif, mesleki ve bilimsel çalışmalarına katkıda bulunmak, Üniversitenin, eğitim-öğretim hayatına devam eden öğrencilerinin ve mezunlarının sorunları ile ilgilenip sorunların çözümüne yönelik çaba sarf etmek olduğunu söyledi.

rteu-mezunlar-dernegi-baskani-abdulmuttalip-pilatin.jpg

Toplantı, günün anısına çektirilen fotoğrafla sona erdi.

rteu-mezunlar-dernegi-ilk-toplantisini-yapti-2.jpg

rteu-mezunlar-dernegi-ilk-toplantisini-yapti2.jpg