RTSO'dan Yenice'ye Nezaket Ziyareti

RTSO'dan Yenice'ye Nezaket Ziyareti
Rize Ticaret ve Sanayi Odası heyetinden Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’ye nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice'ye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Cevahir, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Meral,  Ali Yaşar Er, Ramazan Aydoğdu, Murat Artan ve Yaşar  Özdoğan, Genel Sekreter Gafur Karali ile   gerçekleştirdikleri ziyaretin iadeyi ziyaret olduğunu ifade ederek “Seçimlerden sonra odamızı ziyaret ederek tebrik eden sayın emniyet müdürümüze teşekkür için ziyarette bulunduk. Odamızın geçmiş dönemlerde Emniyet Müdürlüğü ile diyaloğu üst seviyelerdeydi bu konumu bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

rtsodan-emniyete-ziyaret-3.jpg

Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ise RTSO heyetinin ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Rize Emniyet Müdürlüğü olarak Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugüne kadar büyük katkılarını gördük. Başkan Karamehmetoğlu’nun ifade ettiği gibi odayla ilişkilerimizi en üst düzeyde sürdüreceğiz.” dedi.

Ramazan ayı için bazı tedbirler aldıklarını da belirten Emniyet Müdürü Yenice,  “Ramazan ayının kutsallığını istismar ederek, halkımızı, esnafımızı  dolandırmak isteyenler var.  Halkımız ve esnafımız bu istismarcılara aldanmasın. Bu konuda   bizi haberdar etsinler” dedi.

Trafik konusuna da değinen Yenice, Ramazan ayının yaz tatiline rastlaması nedeniyle şehrimize çgelen gidenin çok olacağını ifade ederek, "Bilhassa şehir içi trafiğinde yoğunlaşma olacak. Bunun için bazı tedbirler uygulamaya koyacağız.  Menderes Bulvarı’nda  başlattığımız hız ve kemer kontrolleri buradaki kazaları azalttı.“ dedi.

rtsodan-emniyete-ziyaret-1.jpg

rtsodan-emniyete-ziyaret-2.jpg

rtsodan-emniyete-ziyaret-4.jpg