Şampiyon Çayelispor 3. Lig’e Yükseldi

Şampiyon Çayelispor 3. Lig’e Yükseldi
Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta son maçlara kalmadan şampiyonluk unvanını alarak 30 yıllık bir bekleyişe son verdi ve TFF 3. Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Çayeli İlçe Stadı'nda oynanan 25. hafta mücadelesinde Serhat Ardahanspor'u Murat Perker'in 40. dakikada attığı golle 1-0 mağlup eden Çayelispor, en yakın rakibiyle arasındaki 5 puanlık farkı koruyarak şampiyonluğunu ilan etti.

2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Çayelispor, karşılaşma sonrası büyük bir sevinç yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle taraftarlarıyla birlikte şampiyonluğu kutlayan Çayelispor, ligin son haftasında Arhavi 08 SK ile deplasmanda karşılaşacak.

Son maçlar öncesinde Çayelispor 58 puana yükselirken, Bayburt Belediyespor’u deplasmanda 5-0 mağlup eden 1926 Bulancakspor ise 53 puana yükseldi.

Öte yandan Bölgesel Lig Voleybol Kadınlarda 2. Lige çıkan Çayelispor Kadın Voleybol takımı sporcuları da şampiyonluk maçı öncesi Çayelispor’a destek vermek üzere karşılaşmada tribünlerde yer aldı.

ampiyon-cayelispor-3-lige-yukseldi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum