Samsun’da Uyuşturucu Madde Ve Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:
Samsun'da polis tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, uyuşturucu madde ve çalıntı motosiklet ele geçirildi.
Samsun'un Terme ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 56 personelin katılımıyla 3 farklı noktada gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında 229 araç ve 412 şahıs kontrol edildi. Uygulama kapsamında 1 şahsın üzerinden 0,86 gram metamfetamin, 1 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.
Şüpheli şahıslarla ilgili adli işlemler başlatılırken, 4 motosiklete ve 1 araca ilgili trafik kanunları kapsamında toplamda 30 bin 690 TL idari para cezası uygulandı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Karadeniz