Samsun’un Ulaşımı Kadir Gürkan’a Emanet

Samsun’un Ulaşımı Kadir Gürkan’a Emanet
Samsun'un ulaşımı Kadir Gürkan'a emanet edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ'ın başına ikinci kez Kadir Gürkan getirildi.

Samsun'un ulaşımı Kadir Gürkan'a emanet edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ'ın başına ikinci kez Kadir Gürkan getirildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, SAMULAŞ Genel Müdürlüğü görevine Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan'ı atadı. Raylı sistem, otobüsler, otoparklar, teleferik ve gezi teknelerinin sorumluluğu Kadir Gürkan'a verildi. 27 Mayıs Pazartesi günü yeni görevine başlayacak olan Gürkan, günde yaklaşık 250 bin insanı ilgilendiren bir sorumluluğu devralacak.

Kadir Gürkan, 2014-2019 yılları arasında SAMULAŞ Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.