Sinop’ta 3 Şelale Daha Gün Yüzüne Çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Sayısız şelalelerin yer aldığı Sinop'un Türkeli ilçesinde 3 şelale daha gün yüzüne çıktı.
İlçede 100'e yakın şelalelerin bulunduğu Çatak Kanyonu Şelaleleri ile Gökçealan, Satı ve Yeşiloba köylerinde keşfedilen şelalelerin ardından ilçe merkezine 5 kilometre mesafedeki Gencek köyünde 3 şelale daha gün yüzüne çıktı.
1 kilometre mesafede bulunan üç şelalenin 10 ile 15 metre ile değişen boyutları ve bazı bölümlerindeki kanyon yapısı ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.
Şelalenin bulunduğu alandaki yığma taş görünümlü dev kaya ise görenleri şaşırtıyor.
İlçede gün yüzüne çıkan şelaleler, yetkililer tarafından incelenerek turizme kazandırılması bekleniyor.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz