Terk Edilmiş Motosiklet Otoparka Çekildi

Terk Edilmiş Motosiklet Otoparka Çekildi
Samsun'un Bafra ilçesinde terk edilmiş halde bulunan plakasız ve şasi numarası silinmiş motosiklet, polis ekiplerince otoparka çekildi.

Devriye gezen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kemalpaşa Mahallesi Küçük Pazar yakınlarında terk edilmiş halde plakasız motosiklet bulundu. Olay yeri ekiplerinin incelemesi sonucunda motosikletin motor ve şasi numarasının silinmiş olduğu belirlendi.

Motosiklet ekiplerce otoparka çekildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.