Trabzon’da Dinlenme Tesisinde Yangın

Trabzon’da Dinlenme Tesisinde Yangın
Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde çıkan yangında büyük maddi hasar meydana geldi.

Trabzon-Gümüşhane karayolundaki 2 katlı ve büyük bölümü ahşap olan dinlenme tesisi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon-Gümüşhane karayolu Zigana Dağı mevkiinde bir dinlenme tesisinde saat 14.30 sıralarında yangın çıktı.

Yangın nedeniyle tesiste büyük panik yaşanırken, yangına tesis çalışanları ile Maçka ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti.

trabzonda-dinlenme-tesisinde-yangin-(2).jpg

Kısa sürede büyüyen yangın tüm tesisi sararken, tesiste büyük maddi zarar oluştu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Bu arada, tesiste bulunan yaklaşık 20 sanayi tüpünün ise yangın başladığı anda çalışanlarca dışarıya çıkarıldığı, müşterilerin tahliye edildiği öğrenildi.

Öte yandan, jandarma ekipleri yangın sonrası olay yerinde ve çevresinde tedbir aldı. 

Yetkililer, yangının elektrik kontağından çıkma ihtimali üzerinde duruyor.

trabzonda-dinlenme-tesisinde-yangin-(1).jpgtrabzonda-dinlenme-tesisinde-yangin-(3).jpgtrabzonda-dinlenme-tesisinde-yangin-(4).jpgtrabzonda-dinlenme-tesisinde-yangin-(5).jpg

trabzonda-dinlenme-tesisinde-yangin-(6).jpg