TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı istişare toplantısı yaptı

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı istişare toplantısı yaptı
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı'nca, Trabzon ve Rize temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Mehmet Ali Tuna başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Ortadoğu'daki gelişmeler ve bölgeye etkileri, alternatif pazar arayışları ile kısa ve orta vadede yapılması gereken tanıtım faaliyetleri görüşüldü.

Özellikle Körfez bölgesinde yaşanan savaşın turizm sektörüne olası etkileri görüşülen toplantıda, alınabilecek önlemler, iş birliği imkanları ve kriz yönetimi stratejileri değerlendirildi.

tursab-dogu-karadeniz-bolge-baskanligi-istisare-toplantisi-yapti-1.jpg

tursab-dogu-karadeniz-bolge-baskanligi-istisare-toplantisi-yapti-2.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-4-007.jpg

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.