Vali Aksoy’un Adı Samsun’da Bir Bulvara Verilecek
Yayınlanma:
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un adı, 2010-2014 yılları arasında görev yaptığı Samsun'un Tekkeköy ilçesi Çinik Mahallesi'ndeki bulvara verilecek.
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un adı, 2010-2014 yılları arasında görev yaptığı Samsun'un Tekkeköy ilçesi Çinik Mahallesi'ndeki bulvara verilecek.
Eskişehir Vali Hüseyin Aksoy'un adı, eski görev yeri olan Samsun'da bir bulvara verilme teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylamaya sunuldu. Teklifin oy birliği ile kabul edilmesiyle, Vali Hüseyin Aksoy'un adı 2010-2014 yılları arasında görev yaptığı Samsun'un Tekkeköy ilçesi Çinik Mahallesi'ndeki bulvara verilecek. Samsun'da Vali Aksoy'a gösterilen vefa hem kentte hem de Eskişehir'de olumlu karşılandı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye