Vali Aydoğdu, İftarda Şehit Ailesine Misafir Oldu
Yayınlanma:
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, beraberindeki kurum amirleriyle birlikte iftarda Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın babası Atilla Ay'ın evine misafir oldu.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, beraberindeki kurum amirleriyle birlikte iftarda Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın babası Atilla Ay'ın evine misafir oldu.
Geçtiğimiz şubat ayında Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın baba ocağına misafir olan Vali Aydoğdu, iftarı Ay ailesiyle birlikte yaptı.
Şehidin ailesiyle aynı sofranın etrafında hep birlikte iftar yapıldıktan sonra Vali Aydoğdu ve beraberindekiler tüm şehitler için dualar ettiler.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye