Vatandaşlara Yönelik Hafızlık Yarışması Rize İl Finali Gerçekleştirildi

Vatandaşlara Yönelik Hafızlık Yarışması Rize İl Finali Gerçekleştirildi
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2024 yılında düzenlenen ve Diyanet'te çalışmayan vatandaşlara yönelik hafızlık yarışmasının Rize il finali tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2024 yılında hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve daha önce hafızlık yapmış fakat farklı sebeplerle hıfzını zayıflatmış vatandaşların hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacı ile Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışmayan vatandaşlara yönelik düzenlenen hafızlık yarışmasının Rize il finali yapıldı.

İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın komisyon başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Derepazarı İlçe Müftüsü Metin Dertli, İl Vaizi Şefahat Araboğlu ve Kur’an Kursu Öğreticisi S. Hilmi Güner’den oluşan komisyon tarafından Kopuzlar 15 Temmuz Şehitler Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen yarışma sonucunda;

Erkeklerde,

1-30 Cüz Kategorisi İl Birincisi – Selman Kurt olurken,

Kadınlarda ise,

1-30 Cüz Kategorisi İl Birincisi – Hatice Özer

1-5 Cüz Kategorisi İl Birincisi – Ayşe Demir oldu.

Yarışmada birinci olanlar 18-20 Nisan tarihlerinde Trabzon ve Samsun’da gerçekleştirilecek bölge finalinde Rize'yi temsil edecek.

rizede-vatandaslara-yonelik-hafizlik-yarismasi-il-finali-yapildi-4.jpg

rizede-vatandaslara-yonelik-hafizlik-yarismasi-il-finali-yapildi-5.jpg

rizede-vatandaslara-yonelik-hafizlik-yarismasi-il-finali-yapildi-2.jpg

rizede-vatandaslara-yonelik-hafizlik-yarismasi-il-finali-yapildi-1.jpg

rizede-vatandaslara-yonelik-hafizlik-yarismasi-il-finali-yapildi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum