Yalı Çapkını Tedavi Altına Alandı
Yayınlanma:
DÜZCE – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yaralı olarak bulunan Yalı Çapkını Kuşu tedavi altına alandı.
DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yaralı olarak bulunan Yalı Çapkını Kuşu tedavi altına alandı.
Akçakoca ilçesi Melenağzı köyünde İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yaralı olarak Yalı Çapkını kuşu bulundu. Nadir görülen Yalı Çapkını Kuşu tedavi ve bakımının yapılması için Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilerek, tedavisine başlanıldı. Yaralı kuş tedavisinin ardından yine doğal yaşamına bırakılacak.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye