Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Cemil Çolak Rize’yi Karış Karış Geziyor

Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Cemil Çolak Rize’yi Karış Karış Geziyor
Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Rize’de gezilmedik, gidilmedik yer bırakmıyor.

Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak ve beraberindeki heyet, Rize'de yoğun bir çalışma temposu sürdürüyor. Gün içerisinde SGK İl Müdürlüğü, Ziraat Odası ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ziyaretleri gerçekleştiren Rize Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak, iftar sonrası da mahalle ve çay ocağı ziyaretlerinde bulunarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan ile bölge ekonomisi için önemli bir yere sahip olan çay tarımının durumu hakkında görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkan Adayı Çolak, tarım sektörünün kalkınması için gerekli adımları atacaklarını ve üreticilerin yanında olacaklarını vurguladı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Çelik ve yönetimi tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayı Çolak, Rizeli gençlerin sporla bağlarını güçlendirmek için planladıkları E-Spor salonları projesi hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında sahada futbol oynayan gençlerle bir araya gelen Çolak, geçmişte Rize sporunun alt liglerinden başlayarak A takıma kadar yükseldiğini ve sporun içinde uzun yıllar aktif rol aldığını dile getirdi. Gençlerle birlikte futbol oynayan Çolak, ASKF'den de güzel bir şekilde uğurlandı.

İftar sonrası mahalle ziyaretlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Cemil Çolak ve İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, vatandaşlarla bir araya gelerek Yeniden Refah Belediyeciliği vizyonunu paylaştı. İl Başkanı Zerdeci, 1 Nisan'da göreve gelmeleri halinde "Nerede kalmıştık?" diyerek uzman kadrolarıyla birlikte özlenen ve beklenen Rize için yeniden çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Rize'de seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Rizelilerden de büyük ilgi görmeye devam ediyor.

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-16.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-12.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-8.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-7.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-6.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-5.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-3.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-2.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-1.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-10.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-13.jpg

yeniden-refah-partisi-baskan-adayi-cemil-colak-rizeyi-karis-karis-geziyor-15.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27 Yorum