Yılmaz Krizin Adresini Gösterdi

Yılmaz Krizin Adresini Gösterdi
Prof. Dr. Arif Yılmaz, yaşanan süreçte suçlu olarak görevden aldığı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa’yı işaret etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz Üniversite Soyal Tesisleri’nde düzenlediği toplantıda son günlerde tartışma konusu olan ilan krizine açıklık getirdi. Olayla ilgili olarak Basın İlan Kurumu’nun da hatası olduğunu belirten Yılmaz, olayın bir başka suçlusu olarak görevden aldığı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa’yı işaret etti.

"SEN NEYMİŞSİN BE OSMAN"
Prof. Dr. Arif Yılmaz, yaşanan ilan krizine adres olarak görevden aldığı Rektör Yardımcısı Prof Dr. Osman Karamustafa’yı işaret ederek , “Ben üç rektor yardımcısı ile çalışıyordum. Bir tanesi Osman Karamustafa . Benden bazı birimleri kendisine bağlamamı istedi. Bağladık. Sonra bir çok birimi daha kendisine bağlamamızı istedi. 'Sen neymişsin be Osman' dedik bağladık. Niye rektörlüğe adaylığını koymadın be kardeşim. Gel seninle yollarımızı ayıralım gel sen rektörlüğe adaylığını koy dedik. Ama keşke demeseydik ya” ifadelerini kullandı.

Bu arada salonun en arkasında ayakta durduğu görülen Prof.Dr. Osman Karamustafa`nın konuşmada adının geçmesi sonrasında salondan ayrıldığı gözlendi.