Zehra Gelinlik Rize'de Kapılarını Açtı!

Zehra Gelinlik Rize'de Kapılarını Açtı!
Gelinlik ve nişanlık modellerinde en güncel markaları ve modelleri sunan Zehra Gelinlik, Rize'de hizmete başladı.

Evlilik hayali kuran genç kızların hayallerini süsleyen birbirinden şık ve özel tasarım gelinlik, nişan elbisesi, bindallı ve abiye çeşitlerini her bütçeye uygun şekilde satışa ve kiralamaya sunan Zehra Gelinlik mağazası, Gülbahar Mahallesi Dağdibi Yolu üzerinde açıldı.

Girişimci iş kadını Zehra Pehlivan tarafından açılan mağaza, geniş ürün yelpazesi, cazip fiyatları ve özel tasarımlarıyla Rize'ye hizmet vermeye başladı.

Gelin adaylarına “Zehra Gelinlik ile hayallerinizdeki gelinliği gerçeğe dönüştürmek için daha fazla beklemeyin!” çağrısında bulunan Pehlivan, "Birbirinden şık ve özel tasarımlarla hazırlanan kıyafetlerimizle, zengin ürün yelpazemiz ve cazip fiyatlarımızla Rize'ye hizmet vermeye başlıyoruz. Kına ve nişanlık kıyafetlerinden gelinliğe kadar tüm ürünlerimizle gelin adaylarının hizmetinde olacağız." dedi.

ZEHRA GELİNLİK iletişim: 0539 854 83 23

zehra-gelinlik-rizede-acildi-1.jpg

zehra-gelinlik-rizede-acildi-5.jpg

zehra-gelinlik-rizede-acildi-2.jpg

zehra-gelinlik-rizede-acildi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum