Züleyha İçin Ardeşen Tek Yürek! Kök Hücre Tedavisi İçin 2 Milyon 100 Bin TL'lik Yardım Kampanyası Başlatıldı

Züleyha İçin Ardeşen Tek Yürek! Kök Hücre Tedavisi İçin 2 Milyon 100 Bin TL'lik Yardım Kampanyası Başlatıldı
Rize'nin Ardeşen ilçesi, küçük Züleyha'nın kök hücre tedavisi görmesi için gerekli olan 2 milyon 100 bin TL'lik bütçeye ulaşmak amacıyla kenetlendi. Ardeşen Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası tüm duyarlı vatandaşların desteğini bekliyor

Ardeşen’de yaşayan Züleyha isimli bir kız çocuğunun hayatını değiştirecek kök hücre tedavisi için toplamda 2 milyon 100 bin TL olarak belirlenen tedavi maliyeti, her biri 700 bin TL olan 3 etaplık bir süreci kapsıyor.

Yardım kampanyası, Ardeşen Kaymakamlığı öncülüğünde, Ardeşen Teknoloji Eğitim Kültür ve Spor Derneği ile Ardeşen Gazeteciler Derneği iş birliğinde yürütülüyor.

Kampanya yetkilileri, "Züleyha'ya umut ol" çağrısıyla Ardeşen ve çevre illerden tüm vatandaşları bu hayati desteğe katılmaya davet etti. Yapılacak yardımların küçük Züleyha'ya umut olacağı vurgulandı.

Züleyha'nın yaşaması ve sağlığına kavuşması için gerekli olan miktarın toplanmasına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar, bağışlarını aşağıdaki hesaba gönderebilirler:

Banka: T.C. Ziraat Bankası

IBAN: TR03 0001 0004 7397 8142 9150 11

Hesap Adı: Ardeşen Teknoloji Eğitim Kültür ve Spor Derneği

Kampanya yetkilileri, gösterilen hassasiyet ve yapılacak yardımlar için şimdiden tüm duyarlı vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

rizenin-ardesen-ilcesi-kucuk-zuleyhanin-kok-hucre-tedavisi-gormesi-icin-gerekli-olan-2-milyon-100-bin-tllik-butceye-ulasmak-amaciyla-kenetlendi-ardesen-kaymakamligi-1.jpg

rizenin-ardesen-ilcesi-kucuk-zuleyhanin-kok-hucre-tedavisi-gormesi-icin-gerekli-olan-2-milyon-100-bin-tllik-butceye-ulasmak-amaciyla-kenetlendi-ardesen-kaymakamlig.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum