Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Önemli bir puan

Önemli bir puan

Çaykur Rizespor, ikinci yarıdaki ilk beraberliğini sahasında Manisaspor karşısında aldı. Yeşil-Mavililer, en yakın takipçisi olan rakibi karşısında ilk yarıda mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda atmış olduğu golle 1 puanı aldı ve rakibiyle arasındaki 5 puanlık farkı korumasını bildi.

Zor bir maç oldu. Rizespor ilk yarıda kötü bir futbol ortaya koydu. Oyun kontrolü tamamen konuk takımdaydı. Ama buna rağmen Sercan’ın direkten dönen topu şanssızlıktı. Rizespor ilk yarıda hiç etkili olamadı. Çok pas hatası yaptı. Hücuma çıkarken kaptırdığı toplarla da kalesinde tehlikeler gördü. İlk yarı adına direkten dönen şutun dışında olumlu hiç bir şey söylemek mümkün değil. 

Maçın ikinci yarısında ise sahada çok farklı bir Rizespor vardı. Eren’in oyunun girmesi takıma iyice hareketlilik getirdi. Rakip üzerinde baskı kurarak pozisyon üretmeye başladı. İkinci yarının başında Sercan’ın atmış olduğu golün hakem tarafından önce verilip daha sonra iptal edilmesine bir anlam vermek çok zor. Zaten Hüseyin Göçek kötü bir yönetim gösterdi. Manisaspor’un 10 kişi kalmasından sonra Rizespor baskını daha fazla artırdı. Florin Cernat’ta maçın sonucunu belirleyen ve Rizespor’a 1 puan kazandıran golü attı. Zaten Cernat gibi oyuncun varsa skoru her zaman değiştirişin. Rizespor da önemli bir puan aldı. Süper Lige yoluna emin adımlarla devam etti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi